top of page

Διοργανωτής

Η Kratis, δραστηριοποιείται από το 2005 τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό παρέχοντας συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες με ειδίκευση στη πρόληψη και διαχείριση του ανθρώπινου λάθους κυρίως στο τομέα της αεροπορίας. Η αεροπορία κατάφερε να μειώσει δραματικά τα συμβάντα και τα δυστυχήματα που προκαλούνται από τα ανθρώπινα λάθη. Η ανάμιξη μας με το τομέα της υγείας, με την παροχή σχετικών εκπαιδεύσεων, μας κάνει να πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορεί να επιτευχθούν παρόμοια αποτελέσματα και στον τομέα της υγείας. Η Kratis δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 35 χώρες και έχει πελάτες διεθνείς και άλλους οργανισμούς όπως Rolls-Royce, Emirates, Gulfstream Aerospace, Etihad, Brussels Airlines, Cathay Pacific κλπ.

Η εταιρία συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα όπως το CRM4EMS, κάτω από το Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων. Το πρόγραμμα αναπτύσσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για Υπηρεσίες Επειγόντων Ιατρικών Περιστατικών που αφορά τον ανθρώπινο παράγοντα με κύριο στόχο την αποφυγή λαθών. Επίσης η Kratis συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα Stamina for Biopharmaceutical το οποίο ανάπτυξε πρόγραμμα για τον ανθρώπινο παράγοντα και τα ανθρώπινα λάθη στον τομέα κατασκευής φαρμάκων.
http://kratisconsulting.com

Συντονισμός

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει πάνω από 80 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων. Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες - Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και το REPORTER (www.reporter.com.cy). Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών. Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούργιους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. www.imhbusiness.com

Νομικός Συνεργάτης

Η εταιρεία Γ. Γεωργιάδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992 από τον Γιάννο Γεωργιάδη. Το γραφείο προσφέρει σωρεία νομικών υπηρεσιών σε διεθνής και ντόπιους πελάτες, πολυεθνικές εταιρείες, καινοτόμες επιχειρήσεις, χρηματοοικονομικές εταιρείες, μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το γραφείο έχει αποκτήσει δίκτυο επαφών και συνεργατών σε χώρες από όλο τον κόσμο και επικεντρώνεται στο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες του παγκοσμίως. Η εταιρεία ειδικεύεται σε Μ&Α (συγχωνεύσεις & εξαγορές), επενδύσεις, κατεμπιστεύματα, πνευματική ιδιοκτησία, εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, ακίνητη ιδιοκτησία, ιατρονομικό δίκαιο, ιατρική αμέλεια, οπτικοακουστικό τομέα, επίλυση διαφορών, διαιτησία και δικαστικές διαδικασίες. Η εταιρεία είναι σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου για την Nέα Αγορά.

Χορηγός Φιλοξενίας

SemeliLogo2x.png

Το SEMELI HOTEL βρίσκεται εντός της επιχειρηματικής περιοχής της πρωτεύουσας, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας αλλά και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Το ξενοδοχείο διακρίνεται για την κομψή του ατμόσφαιρα, τις άριστες υπηρεσίες και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που παρέχεται σε κάθε επισκέπτη. Τα 54 δωμάτια και οι 8 Σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα για να φιλοξενήσουν τις ανάγκες των επισκεπτών, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για σκοπούς αναψυχής. Παράλληλα, η απόλυτη ευελιξία στις 4 αίθουσες διεξαγωγής εκδηλώσεων του SEMELI HOTEL επιτρέπει τη χρήση τους τόσο για επαγγελματικές όσο και για ιδιωτικές περιστάσεις κάθε είδους, με δυνατότητα φιλοξενίας από 10 μέχρι 350 άτομα.

bottom of page